Hi! Welcome to Hikoki Store! For any inquiry, feel free to WhatsApp us to +60136614469. Happy shopping!
Hikoki Store
Hikoki Store
Sort by
Show result

We have 4 topping that you can choose:

  1. Kitkat Bar
  2. Cadbury Block
  3. Oreo Crumbs
  4. Milo Nugget
RM9.50
RM10.00

Cookies Qty : 38 to 40 pieces
Chocolate Dip Weight : 70 g

RM13.50
RM15.00

HELLO!
"I'M THE BEST! I'M THE BEST! I'M THE BEST!"

Itulah apa yang disarankan oleh Brian Tracy dalam bukunya Psychology of Selling.

Beliau juga seperti anda, berada di kelompok bawah dalam dunia marketing
sebelum menjadi tokoh rujuk global dalam melajukan sales.
 

RM79.00

Cinta bertepuk sebelah tangan, kenapa nasib aku begini?
Abang long! Omar tu milik Husna. Tak ada siapa boleh rampas Omar dari Husna. Orang yang Omar cinta Husna, bukan Mariam. Anak angkat tak guna tu ada hati nak ambik Omar dari Husna. Cermin diri tu dulu.
Bagi MARIAM, niatkan menggantikan tempat Husna semata-mata ingin menjaga hubungan semua pihak. Biarlah dirinya berkorban berkali-kali walaupun pengorbanannya sedikit pun tidak dipandang oleh Husna. Memang diam-diam dia mencintai Omar, tapi apa gunanya kalau hanya bertepuk sebelah tangan?
Akhirnya Mariam merawat lukanya jauh di utara semenanjung Malaysia. Namun tanpa disangka, jantungnya sekali lagi berdegup kencang apabila melihat seorang lelaki. Bertahun-tahun mencintai Omar, yang hairannya, kenapa cepat sangat jantungnya mencari sasaran pengganti?
Kenapa dengan aku ni? Kenapa jantung ni degup laju macam ni? Jangan cari pasal, cik jantung oiii! - MARIAM

RM27.50
RM29.00

Buku infografik yang memaparkan 150 info-info dan peristiwa menarik mengenai Malaysia.

Buku ini menghimpunkan seberapa banyak fakta-fakta menarik berkaitan negara kita disamping mendidik terutama untuk golongan muda dan kanak-kanak supaya dapat menanamkan nilai-nilai murni menghargai semangat kebersamaan dalam memastikan rakyat hidup dalam keadaan aman selesa dan berbangga dengan negara kita negara Malaysia. Sayangi rumah kita sayangi negara kita!

RM32.50
RM35.00

Airlines : Air Force One

Types : Boeing VC-25

Material : Steel/Diecast

Country : United State of America (USA)

Hubs : n/a

Size : 16cm (L) x 15.5cm (W) x 4cm (H)

RM20.00
RM25.00

Airlines : Air Asia

Types : Airbus 320

Material : Steel/Diecast

Country : Malaysia

Hubs : Kuala Lumpur International Airport (KUL)

Size : 16cm (L) x 15.5cm (W) x 4cm (H)

RM20.00
RM25.00

Airlines : Air Asia X

Types : Airbus 320

Material : Steel/Diecast

Country : Malaysia

Hubs : Kuala Lumpur International Airport (KUL)

Size : 16cm (L) x 15.5cm (W) x 4cm (H)

RM20.00
RM25.00

Airlines : Citilink Indonesia

Types : Boeing 747

Material : Steel/Diecast

Country : Malaysia

Hubs : Soekarno–Hatta International Airport (CGK)

Size : 16cm (L) x 15.5cm (W) x 4cm (H)

RM20.00
RM25.00

Airlines : Malaysia Airlines

Types : Airbus 380

Material : Steel/Diecast

Country : Malaysia

Hubs : Kuala Lumpur International Airport (KUL)

Size : As table below

RM20.00
RM25.00

Airlines : Malaysia Airlines

Types : Boeing 737

Material : Steel/Diecast

Country : Malaysia

Hubs : Kuala Lumpur International Airport (KUL)

Size : As table below

RM20.00
RM25.00

Airlines : Malaysia Airlines

Types : Boeing 747

Material : Steel/Diecast

Country : Malaysia

Hubs : Kuala Lumpur International Airport (KUL)

Size : As table below

RM20.00
RM25.00